Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Ανάληψη ευθύνης

ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΙΝΙΚΙΑ
ΠΡΑΞΗ ΜΗΔΕΝ

’Απόψε, σήμερα και χθες 
όλες οι πόρτες είν' κλειστές  
και γω είμαι απ' όξω  
και μες στο φάρδος το θαμπό 
παίρνω αμπάρριζα να μπω  
και με πετάνε ΟΞΩ!

 Όλος ο κόσμος μ' αγνοεί 
βαρέθηκα πια τη ζωή
 τους φθόνους και τα μίση,
 αλί αλί και τρισαλί  
φωνάχτε αμέσως τον Αλή
 να με καρατομήσει!’

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ 

    Κάποιοι πίστεψαν πως πίνουμε μπάφους και παίζουμε pro. Κάποιοι πίστεψαν πως ξεχάσαμε τα φυλακισμένα αδέρφια μας και βουλιάξαμε στον κοινωνικό βούρκο, πλάι στο δίποδο κοπάδι. Τα μισητά αφεντικά, οι χρυσαυγίτες μπάτσοι, οι χουντικοί δικαστές, οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, οι αντιδραστικοί πολιτικοί, το χρυσοποίκιλτο παπαδαριό, το σεντερφόρ που δένει τα κορδόνια του στη σέντρα, η κακούργα η καινωνία και οι ξεφτίλες <<αναρχικοάπλυτοι>> πίστεψαν πως πήγαμε στον Άδωνι για καφέ, που πηγαίνουν τεκνά και φρικιά και αράζουνε και αθλητές και που πηγαίνει και μία χοντρή νευρικιά Κυριακή να της φύγει το στρες.
   Για όλους αυτούς, το Σχέδιο Φοινικιά είναι γροθιά στο υπογάστριο του συστήματος. Γροθιά στο μάτι, κλουτσά στον κώλο, αποτρίχωση με τσιμπιδάκι, εξαγωγή φρονιμίτη δίχως νάρκωση, σερβιέτα χωρίς φτερά, mercede 1.400 κυβικά, τούρκικος χωρίς φουσκάλες, μπακλαβάς χωρίς καρύδια… Το νέο αναρχικό αντάρτικο πόλης είναι εδώ ενωμένο δυνατό και γκρεμίζει τους ευσεβείς πόθους όλων αυτών των νενέκων για τερματισμό της δράσης μας. Παλιές, αλλά αλλιώς, ομάδες ενεργοποιούνται και νέες, ωραίες, δημιουργούνται, με την υπόσχεση να δώσουν πνοή στους εφιάλτες της εξουσίας και των υπηκόων της.
    Πιστεύουμε πως η εξουσία είναι ένα σύνολο αξιών που στον πυρήνα τους βρίσκεται ο πολίτης-μαζάνθρωπος, ο οποίος κείτεται στον μαζοποιημένο κοινωνικό βόρβορο της αποτελμάτωσης, ξεχνώντας πως η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και αποδέσμευσής της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά. Όμως ακόμα και μέσα σ' αυτήν την αηδία κάποιοι έχουν ονοματεπώνυμο. Ένας απ' αυτούς ήταν ο εκλειπόν.
   Ο φέρελπις υπουργός ήταν ένα καλολαδωμένο γρανάζι στην υπηρεσία του συστήματος που συνθλίβει καθημερινά τα όνειρα ανθρώπων και ζώων για γη και ελευθερία, για να ανήκει το αιγαίο στα ψάρια του, οι ουρανοί στα πετούμενα και το διάστημα στους πλανήτες του.  
     Καλό είναι να γνωρίζουν όσοι τον συναγελάζονταν υπηρέτες του συστήματος πως βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστες στόχων της Τ.Α.Ο.-Π.Ε.Κ.. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της εκτέλεσης, μέσω της αποστολής παγιδευμένου δέματος με μαύρο φίδι φαρμακερό, του εν λόγο καργιόλη. Ενημερώνουμε τους μπόγες του κράτους να μην ψάχνουν άδικα για τον σύντροφο 'Διαμαντή' γιατί μετά το ακαριαίο χτύπημα φυγαδεύθηκε και βρίσκεται σε διακοπές. Τσόλια, 'do not disturb'.
   Αφιερώνουμε την επίθεσή μας σε όλους τους φυλακισμένους αγωνιστές και πειραματόζωα της πράξης, στα σταβλισμένα πτηνά, αμνοερίφια και βοοειδή όπου κι αν βρίσκονται. Την ΑΓΑΠΗ και το ΣΕΒΑΣΜΟ μας σε όλους τους Αναρχοατομικιστές, τους Μηδενιστές, τους Εικονοκλάστες και Εικονομάχους, στους δασκάλους μας, τις οικογένειές μας που μας στηρίζουν τόσα χρόνια, στην Ματούλα, την Καίτη, τον Θάνο και τον Υάκινθο για τις όμορφες μέρες που ζήσαμε μαζί και την ψησταριά-μπαρ-εδώδιμα αποικιακά της Βουλίκας στην κάτω Παναγιά, που ανακάλυψαν την πηγή της ζωής στην επίθεση. 

ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΕΡΟ!

ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΙΣΠΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΥΤΕΛΟ
‘’ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ’’ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου