Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Μαύρο φίδι που τον έφαγε!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
ΝΕΚΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΔΕΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ. ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕ PET-SHOP ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ. ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ.

Ο άτυχος άντρας είχε πάει στο υπουργείο του απ' τα ξημερώματα και ελέγχοντας την αλληλογραφία του ξαφνικά μέσα από ένα δέμα που είχε ως αποστολέα γνωστή φαρμακευτική εταιρεία εθνικού προμηθευτή του δημοσίου, πετάχτηκε ένα μαύρο φίδι και τον δάγκωσε στην μύτη.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το μαύρο φίδι ήταν κουκουλομένο με πράσινο μαντήλι και έφερε σακίδιο backpack απ' όπου εύκολα κανείς μπορούσε να διακρίνει την ύπαρξη βαριοπούλας, φακού τύπου lazer, αντιασφυξιογόνας μάσκας, βαζελίνης, το τελευταίο τεύχος της Μιγάδας και παστίλιες halls για δροσερή αναπνοή. Το ερπετό διέφυγε την σύλληψη και μετά το θανατηφόρο δάγκωμα διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

 Αστυνομικές πηγές προσανατολίζονται να έχει βρει καταφύγιο στα στενά των Εξαρχείων. Το μαντήλι και το σακίδιο μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου θα περάσουν εξονυχιστικό έλεγχο για τυχόν εύρεση πολύτιμων στοιχείων και γενετικού υλικού που θα βοηθήσουν στην σύλληψή του.

Φήμες πως πίσω από την επίθεση κρύβεται η νεοσύστατη αντισισπιστική τρομοκρατική οργάνωση ''Το φιδάκι ο Διαμαντής'' δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Όπως αναφέρει το koutsobola.gr, oι πόνοι που ένοιωσε ο υπουργός αμέσως μετά το δάγκωμα ήταν φριχτοί και αμέσως πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες αλλά έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο για την απαραίτητη χορήγηση αντιδότου.

Ύστερα από ώρες που μεταφέρθηκε εκεί κι αφού φυσικά διαπιστώθηκε η έλλειψη αντιδότου, ο άτυχος άντρας ξεψύχησε φωνάζοντας ''Κατάρα στον φιδέμπορα!''

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία και ζητά από το κράτος ένα πιο οργανωμένο σύστημα υγείας.

Ο άτυχος υπουργός ήταν παντρεμένος με γνωστή τηλεπερσόνα και πρώην καλλιτέχνιδα και τις ελεύθερες ώρες του έσπαγε καρύδια. 

Έγκυρα κυβερνητικά χείλη έσπευσαν να διαψεύσουν την είδηση.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου