Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Villa Ιπποκράτους!

''Πότε επιτέλους θα ασχοληθείτε κύριε Βενιζέλο με την villa Ιπποκράτους?
Οι μέρες περνούν, οι εργαζόμενοι είναι πλέον σε απόγνωση, σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε 1 χρόνο απλήρωτοι, με υποσχέσεις που ποτέ δεν εκπληρώνονται, με εκατομμύρια ευρώ να περνούν πάνω από τα κεφάλια μας, και τους εργαζόμενους να βιώνουν την εξαθλίωση και την χυδαία αδιαφορία. Οι απαντήσεις των υπευθύνων θολές. Δόσεις που έρχονται και φεύγουν, με τους εργαζόμενους να μην παίρνουν τίποτα και κανείς να μην τους λέει κάτι συγκεκριμένο. Και πως να ασχοληθούν?... τώρα ετοιμάζονται να κάνουνε συνέδριο.. όλοι θέλουν (από τους εναπομείναντες) να γίνουν κάτι που πρώτα ούτε θα τους πέρναγε από τα πιο τρελά του όνειρα. Έτοιμοι να ..σώσουν.. και αυτοί όπως ..έσωσαν.. οι μέντορες τους. Θέσεις, καρέκλες, μπίζνες, και παχυλοί μισθοί...
Πολλοί από εμάς αυτά τα βλέπουμε 25 χρόνια και πλέον και τα λέγαμε εκεί που έπρεπε, δεν εισακουστήκαμε ποτέ, ..και όταν πια καταλάβαμε ότι κάποιοι πάταγαν και πρόδιδαν τα όνειρα μας για μια άλλη Ελλάδα και μια άλλη κοινωνία, σε όφελος των προσωπικών τους επιδιώξεων σταματήσαμε να μιλάμε, και περιοριστήκαμε στα καθήκοντα μας ως υπάλληλοι.
Προειδοποιούμε  τους υπεύθυνους να δώσουν άμεσα λύσει στο πρόβλημα των εργαζομένων τους, και να πάψουν να κοροϊδεύουν τους πάντες ότι δήθεν κάνουν ότι μπορούν.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!''

Κείμενο που αναρτήθηκε στο blog των απλήρωτων εργαζομένων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., που στα πλαίσια της συγκυβέρνησης με την Ν.Δ. και την ΔΗΜ.ΑΡ., κάνει συσκέψεις για την καταπολέμηση  του αυξανόμενου φαινομένου της κοινωνικής βίας...
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

3 σχόλια:

  1. ας πρόσεχαν και αυτοί, σιγά μην τους λυπηθούμε κιόλας, αυτοί είναι ρουσφέτια τύπου βάλε το παιδί μου κάπου, αυτοί και οι γονείς τους ψηφίζουν πασόκ εδώ και τόσα χρόνια, καλά να πάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε το σχόλιο μου στο blog τους, θα καταλάβεις. Επίσης να προσθέσω πως πιέζονται απ τα αφεντικά τους να κλείσουν το blog τους άμεσα. Τόση δημοκρατία, ούτε στην χούντα!

      Διαγραφή
  2. προφανώς είναι βίσματα, αλλά επειδή η μισή ελλάδα είναι βίσματα και η άλλη μισή ελλάδα έχει μαγαζιά που ζούσανε από τα βίσματα, τώρα που ούτε τα βίσματα δεν πληρώνονται και ούτε τα μαγαζιά των υπόλοιπων κλείνουνε, προτείνω να πούμε γενικά σε όλους καλά να πάθουνε!!! αλήθεια εμείς τι δουλειές κάνουμε;;;; μας πιάνει αυτό ή δεινοπαθούμε πάντα εξαιτίας των άλλων;;;

    είναι σαν τις απεργίες στα λεωφορεία που όλοι τους βρίζουν, όταν οι ίδιοι απεργούν στον κλάδο τους, έχουν πάντα δίκιο.
    είναι σαν την νοοτροπία ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι κάθονται και δεν δουλεύουν, γιατί κάθονται πίσω από ένα γραφείο με χαρτιά, οπότε σίγουρα κοροιδεύουν, δουλειά είναι μόνο να βλέπουμε τους οικοδόμους να πεθαίνουν από τον καύσωνα και το κρύο.

    δεν λυπάμαι κανένα βίσμα, αλλά δεν χαίρομαι κιόλας..γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. ας δούμε το 1.500.000 ανέργων επίσημα και το 2 και ανεπίσημα και ας ξανασκεφτούμε ψυχραιμότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή