Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ούτε σε πλατό, ούτε και πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Τα μέσα μαζικής εξημέρωσης ξαφνιασμένα και σοκαρισμένα, δηλώνουν δίχως ντροπή και περίσσια υποκρισία, πως μόλις σήμερα ανακάλυψαν το πραγματικό φασιστικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, μετά το γρονθοκόπημα που έλαβε χώρα εντός τηλεοπτικού πλατό και αέρα, με  δράστη τον εκπρόσωπο τύπου της Ηλία Κασιδιάρη και αποδέκτριες τις Λιάνα Κανέλλη και Ρένας Δούρου. Μετά από χρόνια αποσιώπησης  της εγκληματικής της δράσης με πλήθος συμμορίτικες δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες-ιες, σε αναρχικούς-ες, σε αριστερούς-ες, σε κοινωνικούς χώρους, στέκια και καταλήψεις και σε  όποιον-α δεν γούσταραν την φάτσα του-της, αποφάσισαν να ηθικολογήσουν και να ξεσκεπάσουν το πραγματικό πρόσωπο μιας οργάνωσης που ακόμα αποφεύγουν να την αποκαλέσουν νεοναζιστική! Απορούν μάλιστα με το μεγάλο ποσοστό που πήρε στις τελευταίες εκλογές λες και δεν ήταν τα μ.μ.ε. που με τον ρατσιστικό και ξενοφοβικό λόγο που τα ίδια μεταχειρίστηκαν, δεν καλλιέργησαν τον εκφασισμό ενός μεγάλου κομματιού της κοινωνίας. Είναι συνένοχοι όλοι αυτοί, μ.μ.ε. και εισαγγελείς, που υποκριτικά αποσιωπούσαν και έκλειναν τα μάτια τους στις δολοφονικές πράξεις των νοσταλγών του Χίτλερ και των δικτατορικών καθεστώτων της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απριλίου. Να τους χαίρονται και τους χρυσαυγίτες-ησες και τους άνδρες και γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας, που τους ψήφισαν μαζικά. Είναι γνωστή η κοινή τους δράση κατά καιρούς και κατά περίπτωση, όπως και η ανοχή που επιδεικνύουν τα όργανα της 'τάξης' κάνοντας τα στραβά μάτια σε φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις των μελών της Χ.Α. αποδεικνύοντας πως είναι κομμάτι του συστήματος, ένα είδος χρυσής εφεδρείας για τα δύσκολα.
Υ.Γ. Προφητικό μοιάζει το βίντεο της Art 'n' Troll  ''Ο Ζήκος Αντιφασίστας'' όπου ο Ζήκος μαινόμενος αποκαλεί τον κυρ-Παντελή...ΒΡΩΜΟΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...!
Y.Γ.2 Ευχαριστώ την Α.Α. για το τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου σε στίχους του Φώντα Λάδη και ερμηνεία από την Μαρία Δημητριάδη απ 'Τα τραγούδια της λευτεριάς'.

1 σχόλιο:

  1. Α.Α. (Αδικαιολογήτως Απούσα)11 Ιουνίου 2012 στις 12:24 μ.μ.

    www.youtube.com/watch?v=nAX3MJF-3Q0

    ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ - ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή