Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

godspeed you black emperor!




Τους godspeed you black emperor τους γνώρισα πριν πολλά χρόνια, μια δεκαετία πριν αν δεν κάνω λάθος. Από τότε, όποτε βρεθούν για συναυλία στην Αθήνα πηγαίνω να μοιραστώ με εκατοντάδες άλλους φίλους τους τις παραστάσεις τους. Είναι μοναδική η ατμόσφαιρα που δημιουργούν, αν δεν την ζήσεις από κοντά είναι αδύνατον να την φανταστείς. Η Καναδική κολεκτίβα παίζει τα τραγούδια της με φόντο καταπληκτικά βιντεάκια που φτιάχνουν οι ίδιοι. Στο blog μαρμαρυγή http://desolfoto.blogspot.com/2010/12/god-speed-you-black-emperor-live-athens.html μπορείτε να δείτε κάποια βίντεο από την τελευταία τους εμφάνιση και πολλές φωτογραφίες.


Ανατριχιαστική λεπτομέρεια, τα εισιτήρια μου των δύο πρώτων εμφανίσεων τους έχουν τον ίδιο αύξοντα αριθμό...151

3 σχόλια:

  1. μπράβο carophotodiario..στο τελευταίο εισητήριο ήμουνα και εγώ..χεχε..μόνο εσύ θα μπορούσες να προσέξεις αυτές τις λεπτομέρειες..από δω και πέρα θα ψάχνω και εγώ τα εισητήρια..της siouxsie τα έψαξες; χεχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που το ανέφερες, πού να τό χω βάλει αυτό το εισιτήριο εκείνης της δραματικής βραδιάς; Απαράδεκτη διοργάνωση, απαράδεκτος κόσμος, απαράδεκτη κι εμείς που φτάσαμε αφού είχε αρχίσει η Siouxsie που ήταν η μόνη συνεπής! Αν ξαναπατήσει το πόδι της για συναυλία στην Αθήνα εμένα να με ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμένα δεν με νοιάζει αυτό..με νοιάζει που την είδα με το σουτιέν, αν και με πειράζει κάπως που δεν το έβγαλε!!χεχε..αλλά ποιός θα εκτιμούσε αυτή την αισθητική αντίληψη από όλον αυτόν τον κόσμο εκεί; μάλλον πρέπει να δώσει μια πριβέ συναυλία για τους φαν και μόνο..και εσύ να τραβάς φωτό..ε; τέλειο;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή