Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Απ' τον Ήφαιστο στον Πειραιά




Τι να σου κάνει το image stabilizer όταν η θερμοκρασία είναι κοντά στο μηδέν κι έχεις ξυλιάσει!


Οι πευκοβελόνες αγκαλιάζουν τις τσιμπίδες...έτσι μαλακώνουν και τα σίδερα!


Στην Νέα Ερυθραία στους πρόποδες της Πεντέλης βρίσκεται το σιδηρουργείο του συνεργάτη και φίλου μου Βαγγέλη και του γιού του Στέλιου. Είναι απ' τα λίγα εναπομείναντα εργαστήρια που δουλεύουν το σίδερο με τον ίδιο τρόπο που γίνονταν και στο μακρινό παρελθόν. Δυστυχώς δεν τους βρήκα εκεί κι έτσι έχασα την ευκαιρία να σας δείξω το αμόνι του, την θράκα αναμμένη, τις τσιμπίδες επί το έργο και τα παιδιά πάνω στην τέχνη τους...γιατί θέλει τέχνη να τα βάζεις με τα σίδερα!
Ό,τι μέγεθος κι αν έχουν...


Η vespa μου την ώρα που φλερτάρει υπό σκιά με δυο κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Πειραιά...


Το Costa Serena αριστερά, πρέπει νά 'ναι αδερφάκι του Costa Concordia που μας άφησε χρόνους!


O γερανός του ΟΛΠ, ακριβώς από κάτω του το μικρό πανό γράφει πως τα λιμάνια δεν πωλούνται.
     Οι πολιτικοί όμως;


Αυτός ο απίστευτος τύπος, ως υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου-Παπαδήμου δεν εφάρμοσε και εφαρμόζει την στρατηγική του λάθους; Εκτός υπουργείου βάζει τα τζιν του και κατεβαίνει σε πορείες ενάντια στην στρατηγική του λάθους; Ήμαρτον ρε συ! Για πόσο...cons μας περνάει;

2 σχόλια:

  1. χαχαχα!!συνειρμικά, επειδή ανακάτεψες σίδερα και πολιτική μου ήρθαν αυτά στο μυαλό.."..λιώνουν τα νιάτα μας στην βιοπάλη, με τα κομμάτια μας δένει τ' ατσάλι.."!!
    (Γιώργος Νταλάρας, πρεσβευτής καλής θέλησης στην ύπατη αρμοστία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, όχι μετανάστες (προσοχή στις επιλεγμένες λέξεις)και στην διαφήμιση δείχνει παιδάκια και γυναίκες όχι άντρες..
    Αννα Νταλάρα, υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής με την γνωστή δράση και την εξής δήλωση εκ των πολλών: “..Διαφωνώ απόλυτα με την άποψη νομιμοποίηση εδώ και τώρα. Εκτός του ότι δε γίνεται να γίνει, είναι και μία πολύ εύκολη και επιπόλαιη τακτική αντιμετώπισης σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κουλτούρα, είναι διαφορετικοί, άλλοι ήρθαν να περάσουν και να φύγουν.."
    και ο συμβολισμός: ο κύριος της κυρίας..χαχα..και όχι η κυρία του κυρίου..έτσι μπράβο το ζεύγος, σπάει και τους κατεστημένους ρόλους του φύλου, αφού τραγούδησαν τα πάντα, τώρα αγωνίζονται για τα πάντα!!χαχα!!όλα μαζί στο μπλέντερ της εξούσιας..ή στον απόπατο, όπως προτιμάτε πείτε το..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμ!! Μύρισε σίδερο!!!! και σήμερα δεν είμαι σαύρα, είμαι γαρδένια;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή