Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ...

Ντροπή, σε όσους-ες πιστεύουν πως τούτος ο τόπος τους ανήκει εξ αίματος και στερούν απ΄όλους τους  άλλους ανθρώπους το δικαίωμα στην ελευθερία, την ειρήνη, την δουλειά, την ελπίδα.
Ντροπή, σε όσους-ες δεν επαναστατούν όταν πολιτικά κουφάρια τύπου Χρυσοχοϊδη, ως νέοι Γκεμπελίσκοι, διακηρύττουν και δημιουργούν στρατόπεδα συγκέντρωσης για να στοιβάξουν σ΄αυτά ανθρώπινες ψυχές.
Ντροπή, σε όσους-ες ανέχονται και δεν αντιδρούν σε ρατσιστικά σχόλια, στην γειτονιά τους, στο χώρο δουλειάς τους, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στους χώρους άθλησης, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Ντροπή, σε όσους-ες αδιαφόρησαν στην κακοποίηση μεταναστών-ριών από τα ανθρωποειδή της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Ντροπή, σε όσους-ες βλέπουν ως κύριο λόγο των κοινωνικών και προσωπικών δεινών τους την ύπαρξη μεταναστών-ριών και προσφύγων ανάμεσά μας.
Ντροπή, σε όσους-ες παραβλέπουν πως το ελληνικό κράτος και οι σύμμαχοί του με τους επεμβατικούς τους πολέμους, ευθύνονται για την βίαιη προσφυγοποιήση εκατομμυρίων ανθρώπων.
Ντροπή, σε όσους-ες ξεχνούν πως οι πατεράδες και οι παππούδες μας ήταν κι εκείνοι μετανάστες-ριες και πρόσφυγες που αναζήτησαν ό,τι και οι σημερινοί μετανάστες-ριες και οι πρόσφυγες.
Ντροπή, σε όσους-ες υποκριτικά σταυροκοπιούνται ως πιστοί χριστιανοί και βρίζουν, εκμεταλλεύονται, εκτονώνουν τα καταπιεσμένα σεξουαλικά τους ένστικτα σε εργαζόμενους μετανάστες-ριες.
Ντροπή, σε όσους-ες δεν παλεύουν και δεν αγωνίζονται για την αναγνώριση του δικαιώματος όλων των ανθρώπων στην ζωή.
Ντροπή, σε όσους-ες τολμούν να κοιτάζονται στο καθρέπτη τους, ξεχνώντας...

Καταπληκτικό video επενδεδυμένο με το μουσικό κομμάτι Moya των Godspeed You Black Emperor!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου